Zeri

News & Media Website

Gazeta Zeri, Portali http:/www.zeri.info dhe Zeri Mobile- jane media te pavarura politikisht nder me te vjetrat ne Kosove. Serioz, te fuqishem dhe modern.


Zeri eshte gazete e perditshme kosovare, qe publikohet qe nga viti 1999, duke qene keshtu njera nga gazetat me te vjetra qe publikohen ne Kosove.

Zeri cilesohet nga lexuesit si gazete politikisht e pavarur.

Nga muaji shtator i vitit 2009, Zeri eshte prone e Lindi Media Group, nje konzorciumi medial kosovaro-gjerman.

Tradita e krijuar nga Zeri po shkon drejt modernizimit dhe nga dhjetori i vitit 2009, filloi me dukje moderne, informacion te sakte dhe te fuqishem.

Motoja e re e Zerit eshte:

LEXO ME ZE.