Jebat Bitcoin Mining Machine Malaysia - Original

Investing Service

Kepakaran [email protected] ialah membantu pelombong,penyimpan dan penjual matawang crypto menambahkan income mereka hingga wallet penuh dengan income padu sambil muka tersenyum


Selling Bitcoin dan altcoin mining Machine

30:43
Masa start bisnes dulu,kita start tepi jalan, buka gerai jual nasi lemak 6.30am-9.30am.. lama2 masak pastu jual kat Upm..jual breakfast sampai ke lunch meal,jual burger,hotdog,sandwich,kacang bungkus,air kotak,air tin dan banyak lagi.. upgrade skit kerja kat kongsibiz jadi marketing exec,belajar dgn sifu Azhar..kerja Isnin-Jumaat Sabtu-Ahad buat Uber(amik trip Klia/Lcct) atau katering(amik upah jadi budak angkat lauk kat event perkahwinan)kumpul modal nak bina bisnes sendiri sambil bekerja.. start berkecimpung dgn bisnes bitcoin dengan Bitkingdom dan Bitclub.. 2015 start bisnes jual mesin bitcoin,bisnes from home je jual mesin mining start model antminer s3.. 2016 Zaman D3&A5 dimana mesin2 altcoins perform lebih padu dari Bitcoin..Gpu set laku keras,income padu.. 2017 puncak zaman mesin Bitcoin,harga Bitcoin naik semua harga mesin pun naik..masa ni sebiji s9 Rm25k,ada iklan dlm Lazada yg xpadam lagi..sebiji S9 hasilkan Rm5-6k sebulan.. 2018 harga drop kluar mesin2 baru yg jimat letrik income power batch Z9,Z9 mini,A9,Sc1 dan seangkatan denganya.. 2019 mobile miner keluar,start dengan Xappos..kemudian F1,dan Fiiipos..lately kluar electroneum miner-M1 yg boleh jana sebulan 3usd.. Currently masih mining tapi guna mesin yg profitable..paling latest tech mobile mining..mining coin depa sendiri dan jual kat exchanger atau autoconvert dlm henset terus jadi Btc/Eth.. Kesimpulanya ialah mining is still profitable provided equipment kena up to date,jimat letrik&hasil melebihi kos senang citer..pakai latest tech baru boleh buat duit..dan tech sentiasa berubah..ada je yg baru,lambat tinggal.. Jom join group telegram utk UPDATE investment DAN info Mining machine/Mobile TERBARU :https://t.me/joinchat/F76XdFkgYQTbjLiBgNu3XQ
2 days ago
5:26
11 KATA-KATA HIKMAH BUAT INSAN YANG BERGELAR USAHAWAN . 1⃣Berniaga adalah sebuah proses yang panjang dan ambil masa.Anda tidak akan kekal lama jika baru berniaga sudah nak jadik kaya!!! 2⃣ *Berniaga ada fasa!!* Restart from zero walaupun dulunya anda seorang CEO, PROFFESOR @ CHEF CELEBRITY @ EXECUTIVE CHEF !!! Jangan dok kenang yang dulunya anda jaguh dunia!! Be Reality, anda bermula dengan takde apa-apa...So berpijak di bumi nyata!!! 3⃣ Kegagalan satu pengajaran!! Senyum dan kenang kegagalan itu kerana ianya sebab anda berubah menjadi nyata!! 4⃣Fasa Berniaga bermula dari apa yang ada, Usah nak tunggu semua yang ada dek gahnya nak nama baru nak mula!!! 5⃣Rasai masa bermula, merangkak, bangun, jatuh sekejap, berdiri, jalan dan berlari barulah jadi usahawan sejati !!! 6⃣Berani ambik peluang walaupun ada ketika kita rasa macam berdebar-debar!!! Peluang datang dan pergi dan masa tak boleh cari ganti... 7⃣Setiap orang ada masa 888!! 8 jam tido !!! 8 jam kerja !!! 8 jam rehat !! Jika nak maju, sila korbankan salah satu dari 8 jam itu.!! 8⃣Berniaga ada seni!! Adakala anda jadi panglima perang, adakala jadi raja, adakala jadi hamba, adakala jadi cool saja 9⃣Bersyukur rezeki pasti ada, cuma bersabar dan TAHAN!! Ada ketika didatangkan rezeki tak sangka2 selepas berusaha!! 🔟Berniaga lah kerana Allah dan ukhwah.Dengan cara ini kita dekat di hati pelanggan. pelanggan membeli dek jatuh cinta pada kita bukan sebab kita hensem rupawan!! tetapi keikhlasan kita tertawan di hati mereka. 1⃣1⃣Bersabar..positifkan minda anda..biar pun anda dikutuk..dikecam..dihina..bila kita berjaya..pasti ada suara2 sumbang di blkg anda..kuatkan semangat untuk terus melangkah..melangkah kehadapan dgn JAYANYA. KACIPLAH GERAHAM MU DAN HADAMKAN HINGGA HUJUNG SULBI.INSYAALLAH BERJAYA! #Jebat
11 days ago